For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Ter gelegenheid van de bekendmaking van de winnaar van de International Prize for Arabic Fiction organiseert ACMES elk jaar een literaire discussieavond (nadwa).
Kerngegevens van evenement Nadwa 2023
Datum
21 mei 2023
Tijd
17:00 -19:30

Op zondag 21 mei wordt de winnaar bekend gemaakt van de International Prize for Arabic Fiction 2023. Op die dag bespreekt een panel van Arabisten de romans op de shortlist. In het panel zitten: Lucia Admiraal, universitair docent aan de Rijksuniversiteit Groningen, Rehab Chaker, vertaler en literatuurspecialist, Mariwan Kanie, docent Midden-Oostenstudies aan de UvA, Djûke Poppinga, vertaler van meer dan vijftig Arabische romans, en Harald Viersen, universitair docent islamstudies aan de Radboud Universiteit. Moderator: Caroline Roset, docent Arabisch aan de UvA.

Deze bijeenkomst staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse Arabische literatuur. De voertaal is Nederlands.

Locatie
Goethe-Institut Amsterdam
Herengracht 470