For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Ter gelegenheid van de bekendmaking van de winnaar van de International Prize for Arabic Fiction 2021 organiseert ACMES opnieuw een literaire discussieavond (nadwa). De bijeenkomst vindt plaats via Zoom.
Kerngegevens van evenement Nadwa (literaire discussieavond)
Datum
25 mei 2021
Tijd
17:00 -19:00

Op dinsdag 25 mei wordt de winnaar bekend gemaakt van de International Prize for Arabic Fiction 2021. Op die dag om 17.00 uur bespreekt een panel van Arabisten de zes romans op de shortlist uit Algerije, Irak, Jordanië, Marokko en Tunesië. Ook zullen we spreken met trustees van de IPAF organisatie die het besluit van de jury en haar overwegingen met ons zal delen.

Deze bijeenkomst staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse Arabische literatuur. De voertaal is Nederlands.

Panelleden: Ellen van de Bovenkamp (Islam & Arabisch UU), Abdollah Hasb (student Midden-Oostenstudies UvA), Mariwan Kanie (Arabisch en Midden-Oostenstudies UvA), Djûke Poppinga (Arabisch en Midden-Oostenstudies UvA, vertaler). Moderator: Lucia Admiraal (Religiewetenschappen UvA).

Deze bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Aanmelden kan door te mailen naar acmes@uva.nl.