For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Tof idee voor een evenement? Op zoek naar een leuke samenwerking? Ruimte nodig? Grijp je kans! Ook dit aankomend semester is het mogelijk om (gratis) gebruik te maken van onze VOX-POP ruimte. Wij staan open voor leuke ideeën en nieuwe samenwerkingen.

Kerngegevens van evenement Zelf iets organiseren?
Startdatum
1 maart 2023
Einddatum
1 juni 2023
Tijd
13:22
Locatie
BG 3
Ruimte
VOX-POP

VOX-POP is de 'creative space' van de faculteit Geesteswetenschappen, wij zetten ons in om zoveel mogelijk studenten, UvA-medewerkers, alumni en buurtbewoners  een podium te bieden. Dit doen wij door het ontwikkelen van onze eigen programmering, maar ook door co-creatie met studieverenigingen, culturele partners of beginnende programmamakers.  

Onze ruimte is open en flexibel in te delen waardoor deze geschikt voor veel verschillende programmeringen, van poeziëmiddagen, kunstinstallaties, en huiskamerconcertjes, tot lezingen, filmvertoningen en schilderpractica.  

Ben jij een student of alumnus en heb je een origineel idee voor een evenement? Wil jij als docent onze ruimte gebruiken om een onderzoek tot leven te laten komen? Of ben jij die enthousiaste kunstenaar uit de buurt die wil exposeren bij VOX-POP? Stuur ons dan een mailtje als jouw evenement aanvraag voldoet aan de volgende voorwaarden: 

Voorwaarden gebruik van VOX-POP: 

  • culturele programmering 

  • connectie met geesteswetenschappen 

  • connectie met de UvA 

  • gratis en publiek toegankelijk voor iedereen 

Wacht niet langer en stuur ons je plan op via voxpop@uva.nl. We hebben ongeveer 2 weken nodig om je aanvraag te beoordelen. We lezen graag in je voorstel wat je van plan bent, wanneer (datum/tijd) dit gaat plaatsvinden en waar je van ons (productionele) ondersteuning bij nodig hebt. 

In de onderstaande link vind je nog meer informatie over iets organiseren bij VOX-POP, ook vind je hier onze huisregels en ons aanvraagformulier.

BG 3

Ruimte VOX-POP

Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA Amsterdam